Stockholms Bowlingförbund

Stockholm Junior Challenger Grand Prix Tour 2019

Välkommen till anmälnings- och resultatsidan för Stockholm Junior Challenger Grand Prix, en tourtävling för alla ungdomar och juniorer!

I år spelas åtta tävlingar i vilka man samlar poäng till en årsfinal. Segrarna i finalen vinner presentkort på bowlingklot!

På den här hemsidan kommer all anmälan att ske och resultaten från varje deltävling kommer att dyka upp under fliken Resultat. Där syns också den totala poängbarometern.

Tävlingsformatet finns också att läsa här på hemsidan. Vid eventuella frågor är ni välkomna att höra av er till oss på Stockholms Bowlingförbund, antingen till kansliet (kansliet@stbf.se) eller till Vavva som är ordförande i Juniorkommittén (vavva@stbf.se).

Anmälan till deltävlingarna öppnar automatiskt 3 veckor före första startdagen.


Jag vill anmäla mig! >>


Snart är det dags för Junior-DM i Stockholm. Öppet för alla spelare i distriktet födda 1/1 1998 eller senare. I år blir det ett helt nytt format! Det är en stor fördel att ha spelat minst 10 serier under den här säsongen, så se till att spela lite GP, JL och annat ligaspel/tävlingar för att förbereda dig.    
Startande spelare:   75     Fördelning pojkar/flickor:   57%/43%     Totalt antal starter:   424     Antal spelade starter:   424
Utvecklat av     Meriq